1Kalcija hlorīds CaCl2 (E509)Pienā termiskās apstrādes (aukstā uzglabāšana/pasterizācija), kā arī sezonālās izmaiņu rezultātā veidojas CaCl2 deficīts. Kalcija hlorīds nepieciešams, lai aktivizētu un regulētu fermenta darbību, kā arī tas atjauno siera fermenta koagulācijas ātrumu līdz normālam līmenim, kas paātrina siera ražošan...
Other3.00 €01/02/2025Medemciems
1Mikrobiālais renīns šķidrā veidā 50mlŠis ir pats stiprākais renīns, pie tam veģetārais, tas ir ļoti ekonomisks un ar to pietiks ļoti ilgam laikam. Nepieciešams siera pagatavošanai.
Other6.20 €01/02/2025Medemciems
4Производство сыров в домашних условияхПродаю стартерные культуры - бактерии (закваски) для изготовления любого вида сыра как твёрдых, так и мягких, а также для творога и йогурта с бифидобактериями: Гауда, Моцарелла, Бри, Швейцарские горные сыры (Appenzeller, Raclette и тд. ).
Other4.50 €01/02/2025Medemciems