Konditorejas izstrādājumu gatavošanas pamati no 28.09.2023.

486 €/kurss.

Iegūsti profesionālās pilnveides apliecību Konditorejas izstrādājumu gatavošanas pamati (160 st. programma)
Mācības 28.09.2023.-30.01.2024.

Apvieno mācības ar pamatdarbu, nodarbības: vienu nedēļu 2 darba dienu vakari no plkst. 18.30 un otru nedēļu- mācības tikai sestdienā (praktiskās nodarbības virtuvē).

Programmas saturs:
Dažādu mīklu veidu apgūšana (rauga, kārtainā, smilšu, biskvīta, olbaltuma masa, plaucētā)
Pusfabrikātu pagatavošana: sāļie un saldie pildījumi / krēmu veidi
Dažādu kūku veidi, gatavošanas īpatnības
Noformēšanas principi
Iekārtu un inventāra izvēle
Sanitārija, higiēna, darba drošība virtuvē
Kalkulācijas un tehnoloģiskās kartes sastādīšana.

!!! Iespēja praktizēt ārzemēs uzņēmumos (ERASMUS + projekta ietvaros īstermiņā)

Pieteikšanās: https://dija.lv.....

Vairāk informācijas pa telefonu 29100738; 67280533

  • 21/09/2023
  • Skatījumi : 173
  • Rīga, Latvija