Kvadrocikls tgb, blade 1000i lt evo eps, 2019 g., 0 km, 0 st., 1 000.0

10 299 €

Motosalons pārdod jaunus kvadrociklus TGB, BLADE 1000i LT EVO EPS, Izlaiduma gads: 2019 g., Noskrējiens: 0 km, Moto stundas: 0 st., Garantija, Servisa grāmata, Jauns. Galvenās iezīmes: Dzinēja tilpums: 1 000.0 cm3, Jauda: 61.0 kW/83 z.s., Ātrumkārba: Automātiskā, Krāsa: Pelēka/Mateta.

TGB kompānijas vēsture
TGB Motor Co., Ltd. (Taiwan Golden Bee) kopš 1965. gada ražo motorollerus, motociklus un kvadraciklus. Šobrīd TGB ir vadošais kvalitatīvu kvadraciklu, motorolleru, lauksaimniecības tehnikas, konstanti mainīgās transmisijas piedziņas sistēmu un dzinēju ražotājs Taivānā, kas veiksmīgi eksportē savu produkciju visā pasaulē, vadošajiem tirgiem ieskaitot ASV, Kanāda, Vācija, Francija, Austrālija, Japāna un Malaizija un daudzās citās, vairāk kā 50 valstīs.

TGB Motor Co., Ltd. uzņēmums ir dibināts 1978.gadā, balstoties uz Itāļu motorolleru Piaggio Vespa tehnoloģijām, tajā laikā tika uzsākta ražošana saskaņā ar Itāļu Piaggio grupas licenci. Jaunais Taivānas Golden Bee Co., Ltd (TGB) uzņēmums sākumā ražoja rezerves daļas un pilnīgi gatavus Vespa motorollerus saskaņā ar Itāļu licenci, bet drīz tie izstrādāja savu jauno skūteru līniju ar savu dizainu, kurus ražoja galvenokārt eksportam ar jau jauno TGB zīmolu. Nozīmīgs pavērsiens TGB Motor Co Ltd vēsturē bija lēmums izstrādāt un ražot pašu projektētus un būvētus kvadraciklus.

Šodien TGB uzņēmums ir vadošais Taivānas motorolleru un kvadraciklu, dzinēju un CVT variatora sistēmu ražotājs, kas savu produkciju eksportē visā pasaulē. Galvenie tirgi ir ASV, Japāna un Eiropa, sevišķi Francija, Vācija un Itālija.

TGB ir izpildījis visas ražošanas kvalitātes menedžmenta prasības ISO 9001 un QS 9000, un ir ieguvuši sertifikātu savai TGB produkcijas ražošanai jau kopš 1991. gada.

Visi TGB motorolleri un ATV ir ar Eiropas CE apstiprinājumu (ielu homologācija) kā divvietīgi transporta līdzekļi.

Šobrīd TGB kompānija ir kļuvusi par pasaules līderi automātisko pārnesumkārbu ražotāju.

Austrālijai un Malaizijai tiek piegādāti speciāli būvēti lauksaimniecības transportlīdzekļi ar 6x6 riteņu piedziņu kā palīgi palmu eļļas ražas novākšanai. Nav svarīgi vai tos izmanto sportam vai ekstrēmi smagiem darba apstākļiem, TGB produkti ir izcili kvalitatīvi un konkurētspējīgi. Bez kvadracikliem, motorolleriem un dzinējiem TGB Motor Co ir viens no pasaules vadošajiem lielākajiem CVT (Konstanti mainīgās transmisijas sistēmas) ražotājiem kvadracikliem un motorolleriem. TGB kompānijas galvenie klienti ir visā pasaulē slavenie zīmoli kā PIAGGIO, ROTAX, PEUGEOT, POLARIS, MINARELLI, MOTORI MORINI, SYM, CAN-AM (BOMBARDIER), APRILIA, YAMAHA, to starp arī BMW un daudziem citiem, ieskaitot arī dzinēju detaļu ražošanu SUBARU kompānijai. TGB Uzņēmumam ir savs mūsdienīgs R & D jauno tehnoloģiju attīstības centrs ar profesionālu pētniecības un attīstības komandu, kas izstrādā un attīsta jaunus pašu izstrādātus kvadraciklus viurgājējus, motorollerus un to dzinējus. TGB kvadracikli un motorolleri ir būvēti balstoties uz modernām konstrukcijām un tehnoloģijām ar mūsdienīgu un pievilcīgu dizainu, TGB kvadracikli līdz šim daudzkārt ir ieguvuši apbalvojumus kā Quad of the Year", Gada kvadracikls daudzās Eiropas valstīs.

Oficiālais autorizētais TGB Motor izplatītājs Latvijā ir PRO R-MOTORS SIA motosalons.

Aicinām apmeklēt jauno mājas lapu www.tgb-motor.lv lai iegūtu vairāk info un tehnisko specifikāciju par TGB kvadracikliem.

Mūsu adrese Zolitūdes iela 49a, Rīga
Darba laiks:
pirmdiena - piektdiena no 10-19
Sestdiena no 10-15
Svētdiena slēgts.

    • Garantija
    • Servisa grāmata
  • 28/12/2020
  • 25/04/2019
  • Skatījumi : 929
  • Zolitūdes Iela 49a, Rīga, Latvija