Arī šiem kaķīšiem vajadzīgas mājas!

5.00 €

Sveiciens visiem, kuri meklē sev kaķīti:) Lielajā kaķu piedāvājumā, kas diemžēl, pavasarim tuvojoties, kļūs tikai aizvien lielāks, iesprauksimies arī mēs, ar cerību, ka tiksim pamanīti un uzklausīti.

Šie kaķīši noķerti sterilizācijas ietvaros, dzimuši, auguši uz ielas. Cilvēkam vēl neuzticas, bet lēnītēm kļūst drošāki. Ļoti negribas laist atpakaļ uz ielas.

Šobrīd dzīvo dzīvoklī, kur cilvēku redz dažas stundas dienā, tāpēc ticu, ka ar laiku, pacietību, mīlestību, mieru no Jūsu puses, kaķa uzvedība mainīsies (mainās arī tagad). Noteikti vajadzētu ar iespēju iet laukā.

Visi kārtīgi apmeklē kaķu kasti, kastrēti, attārpoti. Draudzīgi savā starpā. Melnbaltais ir runcis, pārējās ir kaķenes. Pastāv bažas, ja divas no kaķenēm tiks izlaistas atpakaļ (pirmajā un otrajā bildē redzamās), diez vai ilgi vēl tur izdzīvos. Abas tika noķertas ar stiprām iesnām, šobrīd ir daudz labāk nekā bija, bet pilnībā izārstētas nav, kas varbūt nemaz arī nav iespējams (šobrīd pa laikam nošķaudās, kas salīdzinoši ir nieks).

Vecums varētu būt no 2-5 gadi, bet precīzi, protams, nezinām.

Nāciet droši apskatīt klātienē, varbūt iekrīt sirdī. Pa Tukumu un novadu varu arī atvest.

Ja nevarat mājas dot, ja ir vēlēšanās un iespēja, lūdzu atbalstiet finansiāli nesen izveidoto dzīvnieku aizsardzības biedrību Ķepu Draugs. Līdzekļi vajadzīgi ne tikai barībai un smiltīm, bet arī medikamentiem, sterilizācijai utt.
Rekvizīti www.PleaseRespect.me/ziedot

Ļoti priecātos, ja tiktu adoptēti pa diviem kopā, bet, protams, nav obligāti.

Ja paņemat kaķīti, bet pārdomājat pēc laika, noteikti ņemšu atpakaļ.

Ja nevarat dot mūža mājas, būtu ļoti priecīga, ja apsvērtu iespēju sniegt pagaidu mājas vismaz vienam no minkām, palīdzēt man socializēt šos kaķīšus. Šajā gadījumā došu līdzi barību.

Kas vajadzīgs šiem kaķiem? Mīlošas, pacietīgas un gādīgas mājas ar iespēju iet laukā. Ja varat kā palīdzēt, dodiet ziņu;)

Vissliktākajā gadījumā, kad kļūs siltāk, nāksies laist atpakaļ uz ielas, bet ceru, ka līdz tam nenonāks.

Droši zvaniet vai rakstiet uz epastu, arī jebkādu jautājumu gadījumā, labprāt atbildēšu.

  • 11/02/2019
  • Skatījumi : 182
  • Tukums, Latvija
Noderīga informācija
  • Ja pircējs vai pārdevējs piedāvā maksāt vai saņemt maksājumu caur MM.LV, tad tie ir krāpnieki, kas cenšas jūs maldināt. Mūsu vietne ir sludinājumu vietne, mēs nepiedalāmies preču/pakalpojumu apmaksas darījumos.