Pārdod aproču aksesuāru zīmolu The Mond Gemstones

500 €

Pārdod aksesuāru aproču zīmolu "The Mond Gemstones". Turpini iesākto biznesu tūlīt pat bez papildus ieguldījumiem.

Dabīgo akmeņu rokassprādzes, ar enerģiju. Roku darbs, dizainētās no dabīgiem akmeņiem, ar sudraba un apzeltītiem aksesuāriem, darinātas uz elasīgas, izturīgas gumijas.

Zīmols eksistē un darbojas kopš 2017. gada.
Eksistējošs Etsy viekals ar reālām atsauksmēm.
Gatavi sociāli profili - Instagram (1400 sekotāju), Facebook (110 likes)
Gatavas vizītkartes
Pilnibā izstrādāts zīmola logo
Īpašs, personalizēts, augstas kvalitātes iepakojums, kas padara to par fantastisku dāvanu.

Komplektā nāk ar vēl iepakojumu kastītēm, kādām 30 gab, dabīgajiem akmeņiem un apzeltītajiem un sudraba aksesuāriem (viss kopā ir kādus EUR 1000) vērts.

Nodošu arī kontaktus, kur iegādāties gan akmeņus, uzticami piegādātāji, gan arī sudraba un apzeltījumus.

Mājaslapas vārdi vēl ir brīvi.

Reāls bizness. Pārdošanas kanāli, kas strādā latvijā - tirdziņi (kā tieši tagad sākas sezona), etsy, rokdarbnieku mājas lapas, var piedāvat "made in latvia " veikalos, ļoti labi strādā digitālais mārketings, it īpaši uz svētkiem - Instagram, facebook ads.

Rokassprādze, aproces, gredzentiņi tiek uztaisīta (process vienkāršs), pēc paša brīviem dizainiem, ielikta The Mond zīmola kastē, pievienoti apraksti ar akmeņiem un to īpašībām, kā tas uzlabo nēsātāja ikdienu, ielikta The Mond zīmola maisiņā, apsieta ar 3D apdrukātu The Mond zīmola lenti. Viss ir gatavs un nāk līdzi, iegādājoties zīmolu. (brendinga materiālu kopusmma sasniedz ap EUR 300)


Vairāk par zīmola pirkšanas komplektāciju, biznesa iespējām un biznesa plāna ieskicējumu, rakstiet, zvaniet privāti. Kā arī varat izpētīt sociālos tīklus.

Pārdodu, jo esmu uzsākusi citu biznesu.
Par zīmola cenu vienojos. Piedāvā savu cenu.
Ieriekš strādāju kā pašnodarbinātā, bet nu jau kā gadu esmu citā biznesā un vienkārši vairs nav laika ar šo nodarboties.

Pasūtījumi bija gan no Vācijas, gan Francijas ( Etsy). Un protams pārsvarā Latvijā. Uzsāc šo biznesu bez papildus ieguldījjumiem. Reāli ar materiāliem, iepakojumiem, kas nāk līdzi, ir iespējams nopelnīt tīri aptuveni rēķinot vismaz eur 1000.

"The Mond Gemstone bracelets the Nature Power Jewelry are mindfully & carefully designed unique art of crystal jewelry, handmade with passion and personal interest. Gemstones are a little piece of the Earth with its healing and supporting energy to help to balance your everyday. "

  • 12/09/2019
  • Skatījumi : 108
  • Centrs, Rīga, Latvija