Camarelo rati , Zeo

Arhīvs

Camarelo Zeo col.5 (pelēka) Bērnu ratiņi

Nekas mūs nevar apturēt mūsu ideju pārvēršanu realitātē - šī priekšlikuma pamatā bija Camarelo Zeo. Klasiskās krāsu kombinācijas, taisna līnija, elegances un sportiskā stila kombinācija - tie ir trīs galvenie faktori, kas atšķir Camarelo Zeo no citiem modeļiem.

Unikālais dizains un neskaitāmas tehniskās ērtības padara ratiņus ne tikai skaistus, bet arī funkcionālus, ērtus un, pats galvenais, drošus. Šis ir moderns klaidonis maziem ceļotājiem, kuri lēnām atklāj pasauli. Zeo ir aprīkots, lai nodrošinātu mazuļa komfortu, tai ir pilnīgi mīksta balstiekārta, regulējams atzveltne un kāju balsts.

Ratiņu sportiskais raksturs padara to par ideālu pavadoni aktīvām ģimenēm, kurām patīk būt kustībā. Grozāmie priekšējie riteņi piešķir tai manevrēšanas spēju, un tā kompaktais dizains un intuitīvā vadība nodrošina mobilitāti un elastību gan lielpilsētā, gan uz lauka. Inovatīvs un praktisks locīšanas mehānisms ļauj ātri un bez piepūles salocīt ratiņus, kas ir īpaši svarīgi, pārvadājot ratiņus automašīnā.

Camarelo Zeo apvieno viedās funkcijas ar izcilu stilu un milzīgo eleganci.

Rīgā, Lubānas 78 2.stavs.

  • 08/09/2023
  • 20/11/2020
  • Skatījumi : 605
  • Lubānas Iela 78, Pļavnieki, Rīga, Latvija
Noderīga informācija
  • Ja pircējs vai pārdevējs piedāvā maksāt vai saņemt maksājumu caur MM.LV, tad tie ir krāpnieki, kas cenšas jūs maldināt. Mūsu vietne ir sludinājumu vietne, mēs nepiedalāmies preču/pakalpojumu apmaksas darījumos.